Kvalitet
...er ikke bare tomme ord hos Eura Mobil. Ved rundspørringer om kundetilfredshet har Eura Mobil de siste årene fått de beste resultatene av alle de store produsentene gjentatte ganger. Denne suksessen har helt sikkert mange tekniske og konstruktive årsaker. Men kanskje er det avgjørende at konstruktørene våre selv er lidenskapelige bobilturister. Hjerteblod og erfaring fra over 50 år med campingvogn- og bobilproduksjon finnes i hver eneste Eura Mobil. Derfor legger vi stor vekt på best mulig bearbeidelse og omhyggelig valg av materialer - både i fabrikken vår og hos underleverandørene.

Pålitelig
...heller ikke for påbygget er vi fornøyd med halvferdig arbeid. Det moderne, trefrie karosseriet av GRP-laminering er ytterst vridningsfast og lettpleid. Veggforbindelsene er limt og skrudd sammen innenfra - for optimal stabilitet og tetthet.

Praktisk
Når det gjelder utstyret, inngår vi ingen kompromisser. Alle komponenter må være funksjonelle og fungere godt i hverdagen. Det vi bruker, er robust, realistisk og produktivt. Det doble gulvet har vært standard i alle Eura Mobil-modellserier i mange år allerede. Dette gir mye plass til bagasje og garantert frostfri vintercamping. Høy kapasitet for vanntanker og batterier styrker også din uavhengighet. For individuelle romønsker kan du velge blant mer enn tjue planløsninger.


les mer