Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at bilen din skal være sikker å kjøre og holde seg i verdi. Bruker du et autorisert Volkswagenverksted kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres.

verksted

Ønsker du å bestille verkstedtime for å få utført en reparasjon eller service på bilen? Hos Volkswagen får du bilservice raskt og effektivt når du trenger det.

Vi hjelper deg med å skifte motorolje eller reparere en steinsprutskade. Trenger du bilforsikring eller å vite mer om finansiering av bilskader kan du lese mer om dette her.

EU-kontroll
EU-kontroll eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en lovpålagt sjekk av bilen din som har til hensikt å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Som bileier er det med andre ord ditt ansvar å sørge for at kjøretøyet ditt blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen for å unngå begjæring om avskilting. Vår anbefaling er at du bestiller tid for EU-kontroll i god tid slik at eventuelle reparasjoner på bilen kan foretas før fristen går ut. Kontrollen kan foretas hos ditt nærmeste Volkswagen-verksted.