Informasjon

Designet for å gi deg den aller beste vannsportopplevelsen. Vår revolusjonerende nye plattform har bransjens beste stabilitet og den største badeplattformen til klargjøring, og har dessuten bluetooth audiosystem for å forsterke opplevelsen.

VANNSPORT FOR ALLE, WAKE-PAKKE
Takket være tre eksklusive egenskaper inkludert det innfellbare skistativet, ski-modus og wakeboardstativet, har det aldri vært enklere å nyte vannsport på din Sea-Doo.

VANNSPORT SOM EN PROFESJONELL, ELEKTRONISK GASSHENDEL MED SKI-MODUS
Denne eksklusive egenskapen lar føreren velge forhåndsprogrammert akselerasjon og fart for gjentatt og presist kontrollert trekk av ski og wakeboard, pluss fordelen med 3 andre kjøremoduser (touring, sport og ECO).

PLASS TIL Å LEVE OMBORD, STOR BADEPLATTFORM
Den første vannscooteren på vannet med bransjens største badeplattform. Flat, stabil og komfortabel; den er ideell for ombordstigning, avslapning og forberedelse til sport. Skap enda mer plass ved å fjerne baksetet.

MUSIKK OMBORD, BLUETOOTH AUDIO SYSTEM
Bransjens første hel-integrerte, vanntette Audiosystem som holder moroa i gang overalt, med 100 watt systemeffekt, vanntette egenskaper, Bluetooth tilkopling, ekstern playback-kontroll for å sikre at den perfekte musikken alltid er ombord.

HOLD DEN TØRR OG LADET, VANNTETT TELEFONBOKS
Et vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port* sørger for at dine enheter, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klart til bruk - ryddig oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom. 
* kun standard på Limited-modellene

HOPP UTI ELLER KOM OPP, OMBORDSTIGNINGSTRINN
Gjør det enkelt å komme opp på vannscooteren etter å ha hatt det morsomt i vannet. Med nedfellbar design.

REVOLUSJONERENDE STABILITET, ST³ SKROG
Om du kjører i høy fart og skjærer gjennom bølgene, slapper av i en stille bukt eller rett og slett skal stige ombord fra siden, gir det brede skroget bransjeledende stabilitet takket være et lavere tyngdepunkt og forbedret skrogdesign.

SMART OPPBEVARING, OPPBEVARING FORAN MED DIREKTE ADKOMST
Alt utstyret ditt er nå innen en armlengdes rekkevidde. Bransjens første oppbevaringsplass foran med direkte tilgang åpnes enkelt ved å løfte styre-enheten. Ikke nødvendig å stå. Det er den smarteste, vanntette oppbevaringsplassen vi noensinne har bygget i en vannscooter. Alt er klart for din neste opplevelse.

FLERE KREFTER PÅ VANNET, ROTAX 1503 HO ACE MOTOR
Utstyrt med Advanced Combustion Efficiency (ACE)-teknologien, en ny generasjon avanserte og superladede Rotax-ytelser. Denne motoren er optimalisert for vanlig drivstoff og er raskere og kraftigere enn sin forgjenger, men fortsatt like drivstoffeffektiv.

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR, INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)
U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.
* Basert på interne BRP-tester.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO, CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

SEA-DOO - 2018 WAKE PRO 230 SEA-DOO - 2018 WAKE PRO 230 SEA-DOO - 2018 WAKE PRO 230 SEA-DOO - 2018 WAKE PRO 230 SEA-DOO - 2018 WAKE PRO 230

Meld interesse