Informasjon

Denne modellen er perfekt hvis du har tenkt å tilbringe dagen i bølgene og pumpe adrenalin. Den har innfellbart ski-stativ med høyt slepepunkt som holder slepetauet ute av vannet, vår eksklusive ski-modus og et avtakbart stativ for wakeboard.

VANNSPORT SOM EN PROFESJONELL, ELEKTRONISK GASSHENDEL MED SKI-MODUS
Denne eksklusive egenskapen lar føreren velge forhåndsprogrammert akselerasjon og fart for gjentatt og presist kontrollert trekk av ski og wakeboard, pluss fordelen med 3 andre kjøremoduser (touring, sport og ECO).

FOR ALT SOM MÅTTE BEFINNE SEG I DIN HEKKBØLGE, 3-POSISJONERS SKI-PYLON
Med høyere festepunkt for enkel sleping. Med håndgrep og snorfeste.

TA MED DEG BRETTET OMBORD, AVTAKBART WAKEBOARDSTATIV
Dette avtakbare brettstativet er standard slik at du kan frakte brettet ditt på siden av vannscooteren, og slik at du enkelt kommer fram til ditt favorittsted.

LETT OG STERKT, POLYTEC MATERIALE
Dette innovative materialet reduserer vekten på vannscooteren for å levere toppytelser, selv med mindre motorer, og gjør den enkel å trekke med de fleste personbiler. Pluss at fargen er mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber. Polytec er kun tilgjengelig med de modellene som er utstyrt med Rotax 900 HO ACE.

HOPP UTI ELLER KOM OPP, OMBORDSTIGNINGSTRINN
Gjør det enkelt å komme opp på vannscooteren etter å ha hatt det morsomt i vannet. Med nedfellbar design.

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR, INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)
U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.
* Basert på interne BRP-tester.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO, CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

 

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

SEA-DOO - 2018 WAKE 155 SEA-DOO - 2018 WAKE 155

Meld interesse