Informasjon

Sea-Doo SPARK er den rimeligste vannscooteren på markedet og gjør familiens drøm om fantastiske dager på vannet mulig akkurat nå. Det er morsom, enkel å kjøre og enkel å trekke med en liten bil.

ENDELØS MORO FOR ALLE, 2 ELLER 3 SETER
Liker du å cruise sammen med en eller to andre, Sea-Doo SPARK finnes med både 2-seter og 3-seter.

ROTAX 900 ACE / 900 HO ACE MOTOR
Rotax 900 ACE-motoren er den mest drivstoffeffektive på markedet og forbruker bare 7,34 l drivstoff per time. Den kraftigere og raskt-akselerende Rotax 900 HO ACE bruker bare 9 l per time. Begge er kompakte og lette med rask akselerasjon.

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR, INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)
Andre generasjon iBR-system er eksklusivt for Sea-Doo og lar deg stanse raskere. Det tilbyr dessuten bedre kontroll og manøvrering.
* Basert på BRPs interne tester av modeller uten iBR.

LETT OG STERKT MATERIALE, POLYTEC MATERIALE
Dette innovative og støtsikre materialet reduserer vekten på Sea-Doo SPARK for å levere topp ytelser. Pluss at fargen er mer motstandsdyktig mot riper enn glassfiber.

LITT MER ATTITUDE, DEKAL KIT
Tilføy et spesialtilpasset Attitude dekal kit for å gjøre din Sea-Doo SPARK enda mer spesiell. Det er en unik spesialtilpasning som ingen andre tilbyr.

2 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL, ELEKTRONISK GASSHENDEL (iTC)
Velg mellom en raskere eller en smidigere akselerasjon takket være Sport-modus som er tilgjengelig med Rotax 900 HO ACE-motoren, og Touring-modus som er tilgjengelig på alle modeller.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO, CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

SEA-DOO - 2018 SPARK SEA-DOO - 2018 SPARK SEA-DOO - 2018 SPARK SEA-DOO - 2018 SPARK SEA-DOO - 2018 SPARK

Meld interesse