Informasjon

Den første vannscooteren på markedet med bransjens største badeplattform og et avtagbart sete hvor det gjøres plass for avslapning eller picnic. Pluss bluetooth musikk og mulighet for ekstra plass til f.eks. kjøleboks, DEN NYE STANDARDEN FOR LUKSUSYTELSER

DET VIKTIGSTE PÅ DIN SEA-DOO, LIMITED-PAKKE
Gir deg massevis ekstra, som et trekk til vannscooteren, USB-port, avtakbar tørrbag, sikkerhets-kit og eksklusive farger. Pluss dybdemåler, vanntemperaturmåler, VTS og mye mer.

ENESTÅENDE KOMFORT, MODULÆRT ERGOLOCK-SETE
Det smale setet plasserer knærne dine nærmere hverandre i en naturlig kjørestilling, mens det trinnvise setedesignet gir bedre sideveis støtte og stabilitet for deg og dine passasjerer. Det avtakbare baksetet gir enda mer plass for avslapning, soling eller en ansikt til ansikt picnic.

PLASS TIL Å LEVE OMBORD, STOR BADEPLATTFORM
Den første vannscooteren på vannet med bransjens største badeplattform. Flat, stabil og komfortabel; den er ideell for ombordstigning, avslapning og forberedelse til sport. Skap enda mer plass ved å fjerne baksetet.

REVOLUSJONERENDE STABILITET, ST³ SKROG
Om du kjører i høy fart og skjærer gjennom bølgene, slapper av i en stille bukt eller rett og slett skal stige ombord fra siden, gir det brede skroget bransjeledende stabilitet takket være et lavere tyngdepunkt og forbedret skrogdesign.

SMART OPPBEVARING, OPPBEVARING FORAN MED DIREKTE ADKOMST
Alt utstyret ditt er nå innen en armlengdes rekkevidde. Bransjens første oppbevaringsplass foran med direkte tilgang åpnes enkelt ved å løfte styre-enheten. Ikke nødvendig å stå. Det er den smarteste, vanntette oppbevaringsplassen vi noensinne har bygget i en vannscooter. Alt er klart for din neste opplevelse.

RASK. ENKEL. SIKKER. LINQ SYSTEM BAK
Extra rear storage is now possible with the secure Quick-Attach LinQ System. It allows to easily snap a fuel caddy and a bag, or a cooler, to the back of your watercraft using two convenient, integrated attachment points.

MUSIKK OMBORD, BLUETOOTH AUDIO SYSTEM
Bransjens første hel-integrerte, vanntette Audiosystem som holder moroa i gang overalt, med 100 watt systemeffekt, vanntette egenskaper, Bluetooth tilkopling, ekstern playback-kontroll for å sikre at den perfekte musikken alltid er ombord.

HOLD DEN TØRR OG LADET, VANNTETT TELEFONBOKS
Et vanntett oppbevaringsrom med integrert USB-port* sørger for at dine enheter, inkludert telefon eller kamera, holder seg ladet og klart til bruk - ryddig oppbevart i et støtsikkert, vanntett rom. 
* kun standard på Limited-modellene

KOMFORT OG BEKVEMMELIGHET, TOURING-EGENSKAPER
Tilbring hele dagen med disse standardegenskapene: et stort oppbevaringsrom foran tilgjengelig fra setet ditt. Tiltstyre, lavhastighets-cruisekontroll og en ombordstigningsstige for ekstra komfort. 

VELG DIN STYRKE, ROTAX 1630 ACE
Imponerende 300 hk Rotax 1630 ACE for bedre akselerasjon. - mate

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR, INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)
U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.
* Basert på interne BRP-tester.

3 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL, ELEKTRONISK GASSKONTROLL (Intelligent Throttle Control=iTC)
Velg hvordan du ønsker ytelsene dine takket være ulike kjøremoduser som Touring, Sport og ECO - tilgjengelig via det digitale informasjonssenteret i din vannscooter.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO, CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

 

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

SEA-DOO - 2018 GTX LIMITED SEA-DOO - 2018 GTX LIMITED SEA-DOO - 2018 GTX LIMITED SEA-DOO - 2018 GTX LIMITED

Meld interesse