Informasjon

Gled deg over Intelligent Brems og Revers (iBR) og mange bekvemmelighetsegenskaper som touring-sete, ombordstigningsstige og Variabelt Trim System (VTS). Pluss at du kan velge mellom 3 motoralternativer, inkludert den drivstoffeffektive Rotax 900 HO ACE.

VELG DIN MOTORSTØRRELSE, 2 MOTORALTERNATIVER
Velg en av de tre anerkjente Rotax-motorene som alle er pålitelige, morsomme og med god drivstofføkonomi; Rotax 1503 og Rotax 1503 NA.

TILFØY ENDA MER FLEKSIBILITET, BEKVEMMELIGHETSEGENSKAPER
Denne modellen kommer med 116,6 l oppbevaringsplass, touring-sete, ombordstigningsstige og ekstra instrumenter (drivstofforbruk, klokke) som standard.

STANS FORTERE OG LEGG TIL UTEN BESVÆR, INTELLIGENT BREMS OG REVERS (iBR)
U.S. Coast Guard har siden 2009 anerkjent iBR for å ivareta bedre sikkerhet på vannet. Det Sea-Doo-eksklusive iBR (Intelligent Brake and Reverse) systemet er nå i sin tredje generasjon og gjør det mulig å stanse 48 m* tidligere enn vannscootere som ikke har brems. Føreren kan med begge hendene på rattet kople inn girene forover, bakover og i nøytral for stabil og trygg manøvrering i lave hastigheter.
* Basert på interne BRP-tester.

FINJUSTER VANNSCOOTERENS HOLDNING, VARIABELT TRIM SYSTEM (VTS)
Juster nesevinkelen på vannscooteren høyere (bedre stabilitet i høye hastigheter) eller lavere (for vannsport og hurtigstart) basert på dine preferanser, vannforholdene og antall passasjerer.

3 MODUSER SOM PASSER DIN KJØRESTIL, ELEKTRONISK GASSKONTROLL (Intelligent Throttle Control=iTC)
Velg hvordan du ønsker ytelsene dine takket være ulike kjøremoduser som Touring, Sport og ECO - tilgjengelig via det digitale informasjonssenteret i din vannscooter.

EKSKLUSIVT FOR SEA-DOO, CLOSED-LOOP FERSKVANNSKJØLING
Denne avanserte teknologien hindrer at rustdannende saltvann og ødeleggende smuss trenger inn i motoren. Det skaper pålitelighet og sjelefred.

JUSTER FARTEN OG BESKYTTELSEN, TYVERISIKRING OG iCONTROL LEARNING KEY
Et digitalt kodet sikkerhetssystem helt unik for din vannscooter, virker som effektiv tyveribeskyttelse. Learning Key begrenser hastigheten for nybegynnere.

 

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

SEA-DOO - 2018 GTI SE SEA-DOO - 2018 GTI SE SEA-DOO - 2018 GTI SE SEA-DOO - 2018 GTI SE SEA-DOO - 2018 GTI SE

Meld interesse