Informasjon

Soverom
Aktive må også sove. Da er det kjekt at sittegruppen enkelt kan gjøres om til en stor og hyggelig seng. Valgets kvaler blir da kun om du skal lese et par sider til i yndlingsboka di eller bare gå rett i drømmeland...

Spise
Alt smaker bedre utendørs! Lukk opp den brede inngangsdøren og la deg inspirere av utsikten. Alt du trenger for å forberede et godt måltid har du tilgjengelig på kjøkkenet. Praktisk: kjøleboksen sørger for å holde forfriskningene kalde.

Lagre
God orden inkludert; takket være de praktiske oppbevaringsløsningene i BEACHY er det enkelt å rydde etter turen. Smarte løsninger: walk-in garderobe, og mange stoffkurver og filthyller med plass til ladekabler, kjøkkenutstyr og annet småtteri.

Oppholdsrom
Spise, leke, leve: Sittegruppen i BEACHY er et sted for samvær. Putestoffer i strandhus-stil er spesielt utviklet for å skape den riktige strand-looken. Det praktiske klappbordet lar deg enkelt ta med måltidet ut i det fri - med havsutsikt!

Påbygg / Teknisk
Også på den tekniske siden er det hele ukomplisert. All teknikk er enkel å betjene, og duhar alt innen rekkevidde. Alt fra det praktiske solseilet, vinterrygglener og innebygdeUSB-ladekontakter er med på å tilrettelegge for en avslappende ferie. Et smart utvalgav ekstrautstyr gir deg muligheten til å utstyre vognen etter egen stil og behov.

Som skapt for deg: Beachy kommer i tre forskjellige modeller. Så kan du selv velge hvor stor plass din strandfølelse trenger. I den største modellen erdet soveplass til 4 voksne, eller en familie med 2-3 barn, avhengig av alder* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Hobby Caravan Beachy Hobby Caravan Beachy

Meld interesse